Over ons
Elk goed idee begint bij een uitdaging.
Toen wij een paar jaar geleden ons huis kochten, gingen wij op zoek naar een keuken. Na een paar bezoekjes aan Nederlandse keukenszaken bleek dat wij flink wat opzij moesten leggen voor een simpele keuken. Daarnaast moesten wij op onze keuken van 8 tot 12 weken wachten. Wij waren toen zwaar teleurgesteld.

Het kopen van een keuken moet leuk en makkelijk zijn en iedereen moet een kans krijgen om een keuken te kopen van de beste kwaliteit, zonder er een fortuin aan uit te geven.


Daarom zijn we zelf op zoek gegaan naar alternatieven, omdat we geloven dat het  beter kan!

We zijn heel Europa door gereisd om erachter te komen hoe je een keuken goedkoop kan maken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ons avontuur bracht ons o.a. naar Duitsland, Italië, Oostenrijk, Oost Europa. Daar hebben we al snel ontdekt dat de prijs van een keuken flink lager zou zijn als  we zelf de keukens zouden invoeren en vervolgens zelf aanbieden in een niet veel te dure showroom en zonder tussenpersonen. Door deze kosten te omzeilen, zijn wij in staat de keukens en andere meubels van topkwaliteit tegen scherpe prijzen te bieden. Zo laten we onze klanten snel profiteren van de voordelen die wij te bieden hebben.