Keukens
Op zoek naar een nieuwe keuken die het beste bij uw interieur past en naadloos aansluit op uw wensen? Of bent u benieuwd naar de nieuwste trends en de mogelijkheden op het gebied van de keukens en inbouwapparatuur? Dan bent u bij ons op het juiste adres.
Wij bieden moderne keukens die aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en desing voldoen tegen SCHERPE prijzen. Snelheid en flexibiliteit zijn dan ook belangrijke uitgangspunten voor zaken als procesorganisatie, communicatie, leveringstermijnen en kwaliteit. Kortom…….wij ontzorgen! Zo onderscheiden wij ons op de markt.
Bij ons kunt u ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige badmeubels, houten vloeren – parket, werkbladen, glas achterwanden, inbouwkasten en nog veel meer producten tegen SCHERPE prijzen.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte. U kunt ook ons bezoeken in onze presentatie ruimte in Amsterdam waar u onze producten kunt zien en vullen, of we komen graag bij u langs om de situatie bij u thuis op te nemen als dat wenselijk is.

Graag tot ziens,
Hit Keukens & Houten Vloeren


Keukens projecten

Uit ons aanbod

Keuken AMADEUS
Dimenzije 250 x 220
Keuken BELLA
Keuken ALMASA
Keuken LEJLA
Keuken STELLA
Keuken ADA
Keuken ENA
Keuken NEJLA


Productcategorieën

Uit ons aanbond